Anton & Petra Heyboer (officiële opening)

Op 22 mei was de officiële opening van een bijzondere tentoonstelling.

Van Anton Heyboer zijn er onbekende werken te zien, waaronder enkele van groot formaat ( 160 x 450 cm ).

Petra Heyboer – het levende kunstwerk en de 5e bruid van Anton – was er zelf bij en is er nog achtergebleven in een statische opstelling.

Wolfram Querfurth loopt er als een rode draad tussendoor met zijn werk en diverse Q-seumproducties. Voor andere kunstenaars was er ook nog plek.

_____________________

Hieronder het persbericht:

_____________________

Q-SEUM: KUNST SALE EN TENTOONSTELLING

Spectaculaire musthaves voor betaalbare prijzen

Ben je al jaren op zoek naar kunst voor in je huis of op kantoor? Heb je nog een paar lege wanden tot je beschikking? Of een paar vierkante meter voor een geweldig object? Dan is nu het moment aangebroken om toe te slaan! Want vanaf maandag 23 mei tot en met 10 juli opent Q-seum in Zoetermeer haar deuren voor een grootse verkoop tentoonstelling, inclusief spraakmakende expositie van onbekend werk van kunstenaar Anton Heyboer en een kledingexpositie van zijn muze, het ‘levende kunstwerk’ Petra Heyboer.

In de expositieruimte van het Q-seum is voor elke kunstliefhebber iets te vinden op een oppervlakte van maar liefst 1000m2. Alles draait hier om moderne kunst, van structuren tot en met schilderijen, driedimensionale (grote) objecten, veelal gemaakt van (her)gebruikte materialen.

Heyboer tentoonstelling

In de aangrenzende ruimte is de unieke tentoonstelling te zien van nog niet eerder getoonde werken van Anton Heyboer op zeer groot formaat. Daarnaast is ook de kleding te bewonderen van zijn muze Petra, geheel in haar eigen, kleurrijke stijl. Sommige werken van Heyboer zijn tevens te koop.

Creatieve concepten

Initiatiefnemer van deze eenmalige verkooptentoonstelling is beeldend kunstenaar Wolfram Querfurth, eigenaar van het Q-seum. In het pand van de voormalige zeefdrukkerij SQ Zeefdruk toont hij al jarenlang kunst en biedt hij ook een podium voor jonge kunstenaars. “Juist het onverwachte aspect in kunst trekt mij aan”, aldus Wolfram die vooral graag creatieve concepten en oplossingen bedenkt. “Ik ben een liefhebber van kunst en structuren in het algemeen en deel dat ook graag met anderen zodat die daar ook van kunnen genieten. Dat heb ik met Anton en Petra Heyboer gemeen. Kunst blijft immers fascineren!”

Vanaf 30 euro

Kunst verrijkt het leven! Kom dat dus zelf ervaren en snuffel tussen de honderden stuks kunstwerken van zowel Wolfram Querfurth als andere kunstenaars die hun werken in het Q-seum atelier hebben vervaardigd. Met prijzen vanaf 30 euro is een kunstaankoop nu voor vrijwel iedereen haalbaar.

Tijdelijk

De tentoonstelling is tijdelijk, aangezien het bedrijfspand van Q-seum momenteel te koop staat. De bedoeling is dat het Q-seum na de verkoop op een kleinere locatie verder zal gaan.

Vaste openingstijden Q-seum vanaf 23 mei tot en met 10 juli

* Elke maandag en woensdag van 17.00-20.00 uur

* Elke zaterdag en zondag van 12.00-17.00 uur

Bezoekadres

Q-seum Art Factory

Industrieweg 5

2712 LA Zoetermeer

www.q-idee.nl

Wolfram Querfurth 06-21805933

 

__________________________

Noot voor de pers/ niet ter publicatie

Voor meer informatie/ interview aanvragen of extra beeldaanvraag 

KQ Producties

Kim Querfurth

kqpr@planet.nl

Tel. 06-30281091

020-4822513

0